Vi er din partneri å skape audiovisuelle fortellinger.

Vi har fått tillit fra over 50 firmaer som vi har gjennomført nesten 500 prosjekter med.

Vi har produsert audiovisuelle produksjoner av høy kvalitet i nesten et tiår. Disse består av animert, film og interaktivt innhold som engasjerer publikum i fortellingen om din merkevare eller tjeneste.

Vi blander klassiske fortellerteknikker med teknologi som stadig utvikler seg, noe som lar oss skape unike og minneverdige opplevelser.

Teamet vårt består av kreative artister, problemløsende produsenter og alkymister som skaper mirakler en gang iblant.

Animasjon


Vi animerer alt og for hvert medium. Vi lager animerte TV-reklamer, produktanimasjoner, interaktive opplevelser, utstillingselementer og digital scenografi. Vi tilpasser animasjonens karakter og stil til dine behov.

Grafisk design


Et team av 3D- og 2D-kunstnere lager digitale illustrasjoner hvis originalitet og unikhet er grunnlaget for å skape merkevareimage. Område? Fra en stilisert tegning til fotorealistiske datagenererte illustrasjoner.

Film/spesialeffekter


Vi er spesialister på produksjon av filmer med spesialeffekter. Biler som faller ned fra himmelen, Tokyo i et filmstudio eller vinter om sommeren? For en slik produksjon er det avgjørende med samarbeid med regissøren samt et effektivt og godt organisert sett.

Utstillinger og arrangementer


Kulturelle begivenheter og arrangementer kan ikke klare seg uten animasjon, film og interaksjon. Tilliten og erfaringen vi har fått har resultert i skapning av innhold for utstillinger og arrangementer for kjente merkevarer og kulturinstitusjoner.

3D-outsourcing


Vi tilbyr høykvalitets outsourcing til våre partnere fra studioer rundt om i verden. Vi tilbyr tjenester innen modellering, teksturering, previz, animasjon og compositing.

Skapning og historiefortelling


Skapning og historiefortelling er nødvendig for at ting skal kunne skapes. Vi jobber på to måter; vi støtter våre partnere fra reklamebyråer og produksjonshus ved å utvikle kreativt deres produkter, eller lager fortellinger selv basert på dine behov.

Hvordan jobber vi?

I samarbeid med kunder satser vi først og fremst på partnerskap, åpenhet og felles deltakelse i den kreative prosessen. Hvor vil denne prosessen føre oss? Vi er ikke redde for noen utfordringer! Takket være et bredt spekter av kompetanse og kunnskap om produksjonsplanlegging, er vi i stand til å gjennomføre varierende prosjekter.

Vårt interne team av dyktige artister og spesialister er ansvarlig for den endelige effekten. Det er alkymi mellom dem, for de har jobbet sammen i årevis!